°*~K-POP fanfictions~*°

 

 

Annyeong!

Üdvözöllek a magyar K-POP fanfictionök gyűjtőhelyén. Ha szereted a koreai pop bandákat, és szeretsz álmodozni róluk, akkor itt a helyed! Válogass kedvedre a legjobb magyar K-POP fanfictionök felhozatalából egy helyen, vagy akár küldd be sajátodat. Jó olvasást!

Ha tetszik az oldal, kövess minket facebookon, hogy elsőkézből értesülj a nagyobb mozzanatoktól! Irány a Facebook! >>

....................................................................................

Site info

       Honlap nyitás: 2013. 12. 22
       Admin: Park Il-Joon

       Szerk., lektor és designer: Via
       Szerk, lektor és e-Könyv szerk.
: Dorothy Young
       Szerk. és lektor: Ézemi

....................................................................................

Jelmagyarázat

Hogy ne kelljen minden történetre külön rákattintanod információért, a történetek mellett látsz jelzéseket, amelyek jelzik, milyen fajta fanfiction. Jelmagyarázat:

[OC] - saját szereplő jelenik meg a történetben (original character)

[OOC] - csak a szereplő(k) kinézete és neve valós, a körülmények kitaláltak
(out of character)

[OS] - One Shot, azaz egy részes rövid történet, novella

[Y] - Yaoi/Yuri

[@] - erőszakos (véres) tartalom

[+18] - erotikus tartalom

[#] - befejezett fiction

[*] - a szerk. ajánlata (Park Il-Joon)

[°] - a szerk. ajánlata (Via)

[^] - a szerk. ajánlata (Dorothy Young)

[¤] - a szerk. ajánlata (Ézemi)

A vegyes történetek mellett megtalálod hogy melyik bandákról szól.

....................................................................................

A vélemények fontossága

Amilyen izgatottan várjátok ti kedvenc fanfictionjeitek új részeit, az írók ugyanolyan izgatottan várják az olvasók véleményeit. Ezért kérlek, ha teheted, mindig írj az íróknak egy pár mondatos véleményt a történethez! Csak egy percedbe kerül, és az írók sokat okulhatnak és tanulhatnak belőlük. A blogon és itt, a honlapon is lehet a történetek leírása alatt hozzászólást írni. Köszönjük :)

 

 
Regisztráció

Fontos: Az oldalra csak akkor regisztrálj, ha író vagy. Az olvasók elől nincs letiltva semmilyen fontos modul, ezért nekik szükségtelen - és csak így tudjuk számontatani az írókat. Köszönjük a megértést! :)
Pontosítás: Csak akkor igazolunk vissza, ha a lektorunk tovább engedi a történetedet az oldalra, tehát ne várj a beküldéssel a visszaigazolásra! bővebben> 
és még annál is bővebben>

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Cserék

  

[Dél-Korea Gportal]

Szeretettel várjuk a hasonló témájú (korea, ázsia, k-pop, stb.) igényes, tartalmas oldalak jelentkezését a vendégkönyvbe, illetve a chatbe.

 

Saját buttonjaink:

http://p.coldline.hu/2013/12/27/1290301-20131227-3TvSZs.gif  

 
e-könyvtár

....................................................................................

Mi is ez pontosan?

Ez egy olyan kezdeményezés, amivel szeretnénk az oldalt kicsit magasabb szintre emelni. :)

Ezen a modulon belül az itt olvasható befejezett történetek pdf-formátumú, letölthető változatát találjátok majd. Vagyis ez egy újabb remek lehetőség az íróinknak! :D

(Tudomásom szerint más fiction-ökkel foglalkozó oldalaknak nincs ilyen típusú szolgáltatása.)

Honnan az ötlet?

Az egyik írónk mesélt az ismerősének erről az oldalról, aki valószínűleg nem értette pontosan, hogy hogyan is működünk, ezért feltette azt a kérdést, hogy "És ezeket a fiction-öket honnan lehet letölteni?". Az emíltett író elmosolyodott, és azt mondta, hogy sehonnan - aztán arra gondolt: miért is ne lehetne?

A jövőben ez az író - nevén nevezve Dorothy Young - fogja vezetni az oldalnak ezt a szegletét! A másik két szerkesztő pedig köszöni neki (és a barátnőjének) ezt a jó ötletet és azt a sok munkát, amit a gyönyörűen megformázott e-könyveinkbe fektet majd :)

 

Felhasználói szabályok:

Mindegyik e-könyv letöltése INGYENES!

Se a szerkesztőknek, se az írónak anyagi bevétele nem származik belőle.

Minden dokumentumban lesz egy Copyright oldal, amin a mű adatai és egy nyilatkozat szerepel majd. A Copyright eltávolítása a dokumentumból tilos! Ha mégis eltávolításra kerül, onnantól kezdve az oldal nem ismeri el a sajátjaként, tehát felelősséget sem vállalunk érte.

Kérünk mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe, mert fontos szerzői jogi és személyi jogi szabályokkal kapcsolatos információkat tartalmaz, amivel azt szeretnénk elkerülni, hogy se a szerző, se a szerkesztők ne kerüljenek bajba. Az egész mindössze egy oldal, tehát feltételezem senkit nem fog zavarni az ottléte.

Az oldalunk címének eltávolítása  a nyilatkozatból szintén tilos, hiszen mégiscsak mi dolgozunk azon, hogy az a mű ingyen és bérmentve ilyen formában megjelenjen és reklámozásra kerüljön. Kérlek, ne éljetek vissza a lehetőséggel.

A történetekből forrásmegjelölés nélkül kimásolt részlet, idézet a szerző jogait sérti. Kérünk titeket, minden esetben tüntessétek fel, ha valakinek a szavait kölcsönveszitek. (Ez nem csak az e-könyveinkre érvényes, hanem az oldal minden tartalmára.)

A pdf-ek hirdetése, terjesztése természetesen szabad. :) Bátran ajánld vagy küldd el mindenkinek, aki szeretné valamelyiket elolvasni!

Ha hibát találtok, azt a chatben, vagy az oldal e-mailcímén tudjátok jelezni. Minden segítséget köszönünk!

Reméljük, hasznosnak és érdekesnek találjátok majd ezt a szolgáltatást, és telefonon, tableten, e-book-olvasón, vagy akár számítógépen hangulatosabb lesz így olvasni a kedvenceid történeteit! :)

Érezzétek jól magatokat!

 

TOVÁBB AZ E-KÖNYVEKHEZ >>

....................................................................................

 

Beküldési szabályok:

Elsőszámú szabály: csakis az oldalon jelenlévő írók számára szól ez a lehetőség! Ők is csak az oldalra már felkerült írást küldhetnek be!

Ez azért szükségszerű, mert az ide beküldött írások nem mennek át még egy lektori felülvizsgálaton - ellenőrizetlen történetet, sőt mi több, ellenőrizetlen írót pedig nem áll módunkban ezzel a lehetőséggel támogatni.

Ha nem vagy az oldal tagja, de szeretnéd Te is itt reklámoztatni magad, előbb küldj be egy saját írást!

Csak befejezett írások kerülhetnek ebben a formában publikálásra az oldalon.

Fiction-ök és novellák egyaránt kikerülhetnek, de külön lesznek válogatva.

Lehetőség szerint jelentkezésnél Word-dokumentumban küldjétek el a történetet is, hogy a szerkesztőnknek ne kelljen azzal töltenie az idejét, hogy a blogról másolja a feltöltött fejezeteket. Ha nincs meg Word-ben, kérlek, jelezzétek a jelentkezésnél azt is :)

Ha tudod, hogy az írásodban vannak helyesírási hibák, olvasd vagy olvastasd át egy ismerősöddel, akinek jó a helyesírása! Figyelj oda a Word piros aláhúzásaira is!

A dokumentumokat az oldal e-mailcímére, a kpopfanficshun@gmail.com-ra küldjétek el (novellát nem feltétlenül fontos, mert azt gyorsan le tudjuk menteni a blogról, a több részes ficiket viszont megköszönnénk, jó lenne, ha nem kéne mindent másolni). És nem, ehhez a művelethez nem készítettünk űrlapot, a e-könyv beküldés a régi, hagyományos módon történik.

A kész pdf-eket nem küldjük vissza a szerzőnek, mert innen gyorsabb lesz letölteni, mint e-mailen keresztül eljuttatni. :)

Ha neked, mint szerzőnek valamilyen speciális kérésed van az írásod megszerkesztésével kapcsolatban, azt még a jelentkezéskor írd meg e-mailben. A dőlt betűket, vastag betűket, színeket, állítsd be előre. Az alap betűtípus 11-es Minion Pro lesz, szóval ha a van olyan szövegrészlet, amit más betűvel szeretnél, mindenképpen írd meg a mailben! Ha van borítód, ami nincs fent az oldalon, azt is juttasd el.

 

Adatok, amiket a dokumentumba bele fogunk írni:

Neved, és ha nem titkolod a nyilvánosság elől, akkor a valódi neved is. (Ha a mű fordítás, akkor az eredeti író nevét is feltüntetjük.)

Műfaj(ok).

Korhatár (-/+12/+14/+16/+18).

Beállítottság (hetero/yaoi/yuri).

Figyelmeztetés - ha van.

Fejezetek száma (novelláknál nem).

Mikor íródott! Nagyon kérünk minden beküldőt, hogy írja meg, melyik évben/években vetette papírra a történetét! Ha pontos dátumot tudtok mondani (hónappal, vagy akár nappal), az még jobb. :)

És végezetül a lektor és a szerkesztő neve. (Az oldal lektora és szerkesztője.)

Kérem az írókat, hogy nézzétek át az oldalon a történeteikről felkerült információkat, és amelyik hiányzik, azt írjátok oda az e-mailbe. A többi nem szükséges, azt meg tudjuk nézni itt is.

A beküldőinknek ezúton is köszönjük, hogy a hozzájárulásukkal gazdagítják az oldal tartalmát! :)

Via

....................................................................................

Fontos tudnivaló, hogy mivel ez egy egyszerű amatőr írói oldal, ezért az e-könyved nem fog rendelkezni ISBN-számmal, tehát nem fogsz hivatalos írónak minősülni ezáltal. Viszont megtapasztalhatod azt az érzést, hogy mégis milyen lehet egy igazi e-könyv szerzőjének lenni. Talán pont ez fog tovább motiválni az írásban! ;)

....................................................................................

 

 
Menü

 

Látogatóknak:
Frissítések (főoldal)
Vendégkönyv
Hirdető
Íróink
Szavazás az olvasóknak

Íróknak:
Beküldés (beküldési szabályzat és űrlap)
Új részt hoztam!
Szavazás az íróknak

 

 
Könyvtár

 

Az oldal könyvtárát a képre kattintva találod meg.

IRÁNY AZ E-KÖNYVTÁR! >>

 

 
Kreatív írás

 

Egy blog az írásról folyamatosan bővülő és rétegelt témákat boncolgató tartalommal Via tollából. Ha érdekel, nézz szét bátran!

Kezdőknek és haladóknak egyaránt!


A linkért kattints a képre, a facebook-elérhetőségért pedig IDE!

 

 
Kiemelt fiction

Kiemelt fiction

Ajánlja: Dorothy Young

The Name I Loved
Írta: Encee

Tudom-tudom, ez ismét egy SHINee fiction, de mindenképpen megérdemli, hogy ez a cím lóghasson egy ideig a feje fölött. Az érzelmek kavalkádja magával ragad, és olyan fájdalmakat ad át, amelyek a való életben is szerepet játszanak, mégis egy leheletnyit könnyed. Ha valakinek pityeregni van kedve, annak ezt a ficit ajánlom! :)

Tovább a ficihez >>

[Mi ez?] [Régebbiek]

 
Chat

Kérlek a Chaten ne reklámozz, ne spammelj, és ne spoilerezz a ficekkel kapcsolatosan.

 

CSS Codes

Látogatók
Indulás: 2013-12-21
 

Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!